Flan De Caramel De Arțar
Flanul de Caramel de arțar este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 292 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Flan de Caramelo (Flan de Caramel), Flan De Leche (Flan De Caramel), și Flan de arțar Cr Pcermme cu pere glazurate cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 1/2 cana de sirop de artar intr-o cratita grea la foc mediu-mare pana cand siropul ajunge la stadiul de minge tare (260).
Se toarnă imediat în cupe de cremă de 6 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit; sfat rapid pentru a acoperi fundul cupelor. Pune deoparte.
Așezați făina într-un castron mediu; adăugați treptat restul de 1 cană de sirop de arțar, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Adăugați lapte, vanilie și ouă; bateți la viteză mică a unui mixer până se omogenizează bine.
Se toarnă uniform în Căni pregătite; așezați căni într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din apă; lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 2 ore.
Pentru a servi, slăbiți marginile de cremă cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați cupele de cremă pe farfurii.
Stropiți orice sirop rămas peste cremă.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Sangre De Toro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Sangre De Toro Tempranillo]()
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.