Fistic Pinwheels

Fistic Pinwheels
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Pinwheels fistic un try. Această rețetă face 60 de porții cu 42 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, albușurile de ou, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cranberry Orange fistic Pinwheels și coroană de flori, Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream, și Sunca Pinwheels.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți albușurile, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat amestecul de unt și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Împărțiți aluatul în jumătate; adăugați colorant alimentar la o porție. Împărțiți aluaturile roșii și simple în două porții. Între două foi de hârtie cerată, întindeți o porție de aluat simplu într-un 8-in. x 6-in. dreptunghi. Repetați cu o porție de aluat roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Îndepărtați hârtia cerată; așezați aluatul roșu peste simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Rotiți bine stilul de jeleu, începând cu o latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Rotiți jurnalul în fistic; înveliți în folie de plastic. Repetați cu aluaturile rămase. La frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Desfaceți buștenii; tăiat în 1/4-in. felii.
8
Loc 2 în. în afară de foile de copt negrease.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți la 375 de minute timp de 7-9 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți la rafturi de sârmă.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista