Fistic Creme Brulee cu mure și rodie

Fistic Creme Brulee cu mure și rodie
Rețeta fistic Creme Brulee cu mure și rodie este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 1260 calorii, 15g de proteine, și 104G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, pastă de fistic, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Fistic Creme Brulee, Cremă De Rodie Brulee, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Bateți împreună crema și pasta de fistic într-o cratiță mare, apoi răzuiți și adăugați fasolea de vanilie și fisticul. Se răcește la foc mediu-mic 20 de minute, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți împreună 1 cană de zahăr și gălbenușurile de ou într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați 1/2 cană de cremă caldă în gălbenușuri și bateți rapid pentru a tempera amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați crema rămasă, puțin câte puțin, amestecând constant. Când toată crema a fost încorporată, strecurați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Așezați 4 Creme Brulee ramekins într-o tigaie adâncă de 2 inci. Împărțiți uniform crema între ramekine, umplând în partea de sus. Adăugați cu grijă apa clocotită în tigaie până când este la jumătatea laturilor ramekinelor. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Cu grijă (astfel încât să nu intre apă în cremă) așezați tigaia în cuptor și coaceți până când crema este setată, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți ramekinele din Baia de apă și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Combinați murele, menta, semințele de rodie și restul de 2 linguri de zahăr într-un bol mediu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Când cremele s-au răcit, presărați blaturile cu zahăr și brulee cu o torță până când zahărul se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
12
Garnisiți cu amestecul de mure-rodie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista