Fistic Creme Brulee cu mure și rodie
Rețeta fistic Creme Brulee cu mure și rodie este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 1260 calorii, 15g de proteine, și 104G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, pastă de fistic, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Fistic Creme Brulee, Cremă De Rodie Brulee, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Bateți împreună crema și pasta de fistic într-o cratiță mare, apoi răzuiți și adăugați fasolea de vanilie și fisticul. Se răcește la foc mediu-mic 20 de minute, apoi se scoate de pe foc.
Bateți împreună 1 cană de zahăr și gălbenușurile de ou într-un bol mare.
Adăugați 1/2 cană de cremă caldă în gălbenușuri și bateți rapid pentru a tempera amestecul de ouă.
Adăugați crema rămasă, puțin câte puțin, amestecând constant. Când toată crema a fost încorporată, strecurați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol mare.
Așezați 4 Creme Brulee ramekins într-o tigaie adâncă de 2 inci. Împărțiți uniform crema între ramekine, umplând în partea de sus. Adăugați cu grijă apa clocotită în tigaie până când este la jumătatea laturilor ramekinelor. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Cu grijă (astfel încât să nu intre apă în cremă) așezați tigaia în cuptor și coaceți până când crema este setată, 25 până la 30 de minute.
Scoateți ramekinele din Baia de apă și refrigerați.
Combinați murele, menta, semințele de rodie și restul de 2 linguri de zahăr într-un bol mediu și lăsați să stea 10 minute.
Când cremele s-au răcit, presărați blaturile cu zahăr și brulee cu o torță până când zahărul se caramelizează.
Garnisiți cu amestecul de mure-rodie și serviți imediat.