Fish Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fish Wellington. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 636 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ciuperci, ceapă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă cu pește și brânză, stil Wellington, Elk Wellington, și Ham Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Feliați fileul de cod în jumătate orizontal pentru a produce 2 felii subțiri; pus deoparte.
Într-o tigaie la foc mediu, topiți untul. Se amestecă ceapa și ciupercile și se gătește până se înmoaie, 3-5 minute. Se condimentează cu sare și piper; se lasă deoparte să se răcească ușor.
Într-un castron mediu, amestecați pateul și smântâna.
Se amestecă ceapa și ciupercile.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria pentru a face dreptunghi de 12x14 inch.
Așezați 1 felie de file de cod în centrul dreptunghiului.
Se întinde cu 1/2 amestecul de pate și se stratifică cu cealaltă bucată de file.
Întindeți deasupra amestecul de pate rămas. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură spre centru și sigilați cu ou.
Periați patiseria pe toate părțile cu ou.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio