Finska Kakor
Finska Kakor ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână migdale albite, unt, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine untul și zahărul. Lucrați în făină cu mâinile. Se răcește aluatul.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Rulați aluatul la 1/4 inch grosime.
Tăiați în benzi, 2 1/2 x 3/4 inch.
Periați blaturile ușor cu 1 albus de ou, ușor bătut.
Se presară cu amestec de 1 lingură de zahăr și 1/3 cană de migdale albite tocate mărunt. Transferați cu atenție mai multe la un moment dat pe o foaie de copt unsă.
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până când se rumenesc delicat.