Finadene fructe de mare burniță sau sos de scufundare

Finadene fructe de mare burniță sau sos de scufundare
Finadene fructe de mare burniță sau sos de scufundare este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 85 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei Guam boonie, sos de soia, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de fructe de mare marinate cu sos de scufundare, Fructe De Mare Crocante Cu Sos De Ierburi, și Prăjituri cu fructe de mare cu sos Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați ardeii Thailandezi, ceapa, usturoiul, sucul de lămâie și sosul de soia împreună într-un borcan de sticlă cu un capac bine fixat. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Thai ChiliThai Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista