Filipineză Lumpia
Lumpia filipineză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, ambalaje lumpia, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ușor Filipineză Lumpia, Lumpia Vegetariană (Rulouri De Primăvară Filipineze), și Lumpia.
Instrucțiuni
Puneți un wok sau o tigaie mare la foc mare și turnați 1 lingură de ulei vegetal. Gatiti carnea de porc, amestecand frecvent, pana cand nu apare roz.
Scoateți carnea de porc din tigaie și puneți-o deoparte.
Scurgeți grăsimea din tigaie, lăsând un strat subțire. Gatiti usturoiul si ceapa in aceeasi tigaie timp de 2 minute. Se amestecă carnea de porc gătită, morcovii, ceapa verde și varza. Condimentează cu piper, sare, praf de usturoi și sos de soia.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Așezați trei linguri de umplutură în diagonală lângă un colț al fiecărui ambalaj, lăsând un spațiu de 1 1/2 inch la ambele capete. Îndoiți partea de-a lungul lungimii umpluturii peste umplutură, introduceți ambele capete și rulați îngrijit. Păstrați rola strânsă în timp ce asamblați. Umeziți cealaltă parte a ambalajului cu apă pentru a sigila marginea. Acoperiți rulourile cu folie de plastic pentru a reține umezeala.
Încălziți o tigaie grea la foc mediu, adăugați ulei la adâncimea de 1/2 inch și încălziți timp de 5 minute. Glisați 3 sau 4 lumpia în ulei. Prăjiți rulourile timp de 1 până la 2 minute, până când toate părțile se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.