Lumpia filipineză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, ambalaje lumpia, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ușor Filipineză Lumpia, Lumpia Vegetariană (Rulouri De Primăvară Filipineze), și Lumpia.
Instrucțiuni
1
Puneți un wok sau o tigaie mare la foc mare și turnați 1 lingură de ulei vegetal. Gatiti carnea de porc, amestecand frecvent, pana cand nu apare roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți carnea de porc din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți grăsimea din tigaie, lăsând un strat subțire. Gatiti usturoiul si ceapa in aceeasi tigaie timp de 2 minute. Se amestecă carnea de porc gătită, morcovii, ceapa verde și varza. Condimentează cu piper, sare, praf de usturoi și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Carne De Porc Gătită
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
5
Așezați trei linguri de umplutură în diagonală lângă un colț al fiecărui ambalaj, lăsând un spațiu de 1 1/2 inch la ambele capete. Îndoiți partea de-a lungul lungimii umpluturii peste umplutură, introduceți ambele capete și rulați îngrijit. Păstrați rola strânsă în timp ce asamblați. Umeziți cealaltă parte a ambalajului cu apă pentru a sigila marginea. Acoperiți rulourile cu folie de plastic pentru a reține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Încălziți o tigaie grea la foc mediu, adăugați ulei la adâncimea de 1/2 inch și încălziți timp de 5 minute. Glisați 3 sau 4 lumpia în ulei. Prăjiți rulourile timp de 1 până la 2 minute, până când toate părțile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale