Fileurile de pește ale lui Maruja stratificate cu roșii, capere, pesmet și brânză

Nevoie de o felul principal pescatarian? Fileurile de pește ale lui Maruja stratificate cu roșii, capere, pesmet și brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.48 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 689 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Paste de ton cu roșii, capere și pesmet cu ulei de măsline, Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi), și File De Snapper Roșu În Pachete Cu Roșii, Măsline Și Capere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.într-un castron, combinați brânza, pesmetul, oregano, sare și piper după gust, capere, pătrunjel și usturoi. Ungeți generos cu ulei de măsline o caserolă superficială sau o tigaie de prăjire.
Dacă folosiți hamsii proaspete, aranjați un strat, cu pielea în jos, în caserolă.
Se presară sare, se împrăștie cu câteva roșii și se condimentează din nou cu sare.
Presărați cu o parte din amestecul de firimituri și continuați să stratificați până când au fost folosiți tot peștele și firimiturile. Dacă folosiți fileuri de pește mai mari, aranjați jumătate din pește, cu pielea în jos, în caserolă.
Se presară sare, apoi se acoperă cu jumătate din roșii. Condimentează din nou cu sare, apoi presară jumătate din amestecul de firimituri peste pește. Acoperiți cu fileurile rămase, cu pielea în sus, apoi amestecul rămas de roșii și firimituri.
Stropiți vinul și uleiul peste pește și coaceți timp de 20 de minute sau până când peștele este gata.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa