Fileuri Mahi Mahi la grătar și sparanghel cu portocale și Susan

Fileuri Mahi Mahi la grătar și sparanghel cu portocale și Susan
Fileuri mahi mahi la grătar și sparanghel cu portocale și Susan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 128 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rădăcină de ghimbir, suc de tei, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Rețete similare includ Fileuri mahi mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (Oamc), Mahi la gratar - Mahi & sparanghel cu unt de lamaie, și Mahi la gratar - Mahi & sparanghel cu unt de lamaie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu până la mare. Condimentează fileurile mahi mahi cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi MahiFileuri Mahi Mahi
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Combinați sucul de lămâie, soia întunecată, ghimbirul și puțin ulei vegetal sau de canola într-un vas superficial. Întoarceți mahi mahi în marinada de soia de citrice și lăsați-o să stea timp de 10 minute. Grătați pe tigaia fierbinte timp de 6 minute pe fiecare parte pentru un file de 1 inch sau până când peștele este ferm și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mahi MahiMahi Mahi
LegumeLegume
MarinadaMarinada
GhimbirGhimbir
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Luați 1 suliță de sparanghel și țineți-o la fiecare și. Îndoiți sparanghelul până se fixează și se rupe. Folosiți această suliță ca ghid pentru a tăia capetele pachetului dvs. de sulițe. Folosind un cojitor, faceți fâșii subțiri lungi de coajă de portocală din ambele portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SparanghelSparanghel
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
5
Tăiați capetele de pe portocalele zestate și ridicați-le chiar pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Scoateți miezul în benzi folosind cuțit ascuțit și tăierea în jos din partea de sus a Portocaliu. Aruncați miezul. Când portocalele sunt atât decojite, cât și tăiate, întoarceți-le pe părțile laterale și feliați-le în runde de 1/4 inci, secționând întregul. Puneți discurile portocalii deoparte. Într-o tigaie cu capac, aduceți apă de 1 inch la fierbere cu coaja de portocale și rădăcină de ghimbir proaspătă rasă. Lăsați coaja de portocală și ghimbirul să fiarbă cel puțin 1 minut, apoi adăugați sare și sulițe de sparanghel. Fierbeți sulițele 3 până la 5 minute până când sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
GhimbirGhimbir
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
7
Scurgeți sparanghelul. Aruncați coaja de portocală și ghimbirul. Asamblați câteva sulițe pe fiecare farfurie, stratificându-le înainte și înapoi, încrucișând sulițele peste felii de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SparanghelSparanghel
GhimbirGhimbir
8
Presărați semințe de susan peste sparanghel și portocale și acoperiți cu 1 porție de mahi mahi la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
SparanghelSparanghel
Mahi MahiMahi Mahi
PortocaliuPortocaliu
9
Garnisiți peștele asamblat și sparanghelul cu arpagic tocat sau tăiat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ArpagicArpagic
PeștePește
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista