Fileuri Mahi Mahi la grătar și sparanghel cu portocale și Susan
Fileuri mahi mahi la grătar și sparanghel cu portocale și Susan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 128 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rădăcină de ghimbir, suc de tei, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Rețete similare includ Fileuri mahi mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (Oamc), Mahi la gratar - Mahi & sparanghel cu unt de lamaie, și Mahi la gratar - Mahi & sparanghel cu unt de lamaie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu până la mare. Condimentează fileurile mahi mahi cu sare și piper.
Combinați sucul de lămâie, soia întunecată, ghimbirul și puțin ulei vegetal sau de canola într-un vas superficial. Întoarceți mahi mahi în marinada de soia de citrice și lăsați-o să stea timp de 10 minute. Grătați pe tigaia fierbinte timp de 6 minute pe fiecare parte pentru un file de 1 inch sau până când peștele este ferm și opac.
Luați 1 suliță de sparanghel și țineți-o la fiecare și. Îndoiți sparanghelul până se fixează și se rupe. Folosiți această suliță ca ghid pentru a tăia capetele pachetului dvs. de sulițe. Folosind un cojitor, faceți fâșii subțiri lungi de coajă de portocală din ambele portocale.
Tăiați capetele de pe portocalele zestate și ridicați-le chiar pe o tăietură.
Scoateți miezul în benzi folosind cuțit ascuțit și tăierea în jos din partea de sus a Portocaliu. Aruncați miezul. Când portocalele sunt atât decojite, cât și tăiate, întoarceți-le pe părțile laterale și feliați-le în runde de 1/4 inci, secționând întregul. Puneți discurile portocalii deoparte. Într-o tigaie cu capac, aduceți apă de 1 inch la fierbere cu coaja de portocale și rădăcină de ghimbir proaspătă rasă. Lăsați coaja de portocală și ghimbirul să fiarbă cel puțin 1 minut, apoi adăugați sare și sulițe de sparanghel. Fierbeți sulițele 3 până la 5 minute până când sunt doar fragede.
Scurgeți sparanghelul. Aruncați coaja de portocală și ghimbirul. Asamblați câteva sulițe pe fiecare farfurie, stratificându-le înainte și înapoi, încrucișând sulițele peste felii de portocale.
Presărați semințe de susan peste sparanghel și portocale și acoperiți cu 1 porție de mahi mahi la grătar.
Garnisiți peștele asamblat și sparanghelul cu arpagic tocat sau tăiat subțire.