Fileuri De Talpă Cu Nuci De Pin Prăjite, Lămâie Și Busuioc

Fileurile de talpă cu nuci de pin prăjite, lămâie și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 4.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 663 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hummus Pesto de busuioc cu nuci de pin prăjite, Paste proaspete de roșii și busuioc cu nuci de pin prăjite, și Supă de dovlecei de primăvară cu busuioc, orez brun și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Căldură 4 Tbs. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti fileurile pe o parte (in loturi daca este necesar) pana cand marginile incep sa devina opace (aproximativ 2 minute) si apoi intoarceti-le si gatiti timp de 1 pana la 2 minute pentru a termina.
Transferați fileurile pe măsură ce sunt fierte pe o farfurie caldă. Când toate fileurile sunt fierte și scoase din tigaie, turnați cu grijă sucul de lămâie în tigaie, răzuiți orice bucăți rumenite și fierbeți sucul pentru a-l reduce la aproximativ 1 Tbs., aproximativ 1 minut.
Adăugați nucile de pin și busuiocul și scoateți tigaia de pe foc.
Puneți fileurile pe farfurii de servire și lingurați conținutul tigaiei peste tot.
Stropiți restul de 1 Tbs. ulei de măsline peste, de asemenea.
41, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
8, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.