Fileuri De Somon Glazurat Balsamic

Fileuri De Somon Glazurat Balsamic
Fileurile de somon glazurate Balsamic sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 234 calorii. Mergeți la magazin și ridicați miere, file de somon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Fileuri De Somon Glazurat Balsamic, Fileuri De Somon Balsamic Dijon, și File De Somon Glazurat Cu Arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Înveliți o cratiță mică cu spray de gătit antiaderent. La foc mediu, gătiți și amestecați usturoiul până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă în vin alb, miere, oțet balsamic, muștar și sare și piper. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de aproximativ 3 minute, sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Vin AlbVin Alb
MuștarMuștar
MiereMiere
4
Aranjați fileurile de somon pe foaia de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Ungeți fileurile cu glazură balsamică și presărați oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 14 minute sau până când carnea se desprinde ușor cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți fileurile cu glazura rămasă și condimentați cu sare și piper. Folosiți o spatulă pentru a transfera fileurile pe platoul de servire, lăsând pielea în urmă pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Revista