Fileuri De Pește Italiano

Fileuri De Pește Italiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de pește Italiano. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 242 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 4,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână fileuri de eglefin, parmezan, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pește Italiano, File De Pește, și File De Pește La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in ulei pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați dovlecelul, ciupercile, oregano și busuiocul. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă sosul de roșii și se pastă. Gatiti timp de 8-10 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Așezați fileurile într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt; top cu amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Puteți încerca Venica & Venica Jesera Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Venica & Venica Jesera Pinot Grigio
Venica & Venica Jesera Pinot Grigio
Culoarea naturală de cupru extrasă cu macerare este semnătura acestui vin și bogăția sa, amintind de pere Williams, banane și flori de salcâm învelite într-un miros ușor de caise proaspete. Gust intrigant cu arome plăcute de sirop de pere și coji de gutui. Echilibru bun acid / alcool cu un finisaj Fructat lung. Împerecheați cu ouă și sparanghel, gnocchi cu dovleac și ricotta, risotto cu "sclopit" (ierburi sălbatice).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista