Fileuri De Pește Italiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de pește Italiano. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 242 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 4,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână fileuri de eglefin, parmezan, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pește Italiano, File De Pește, și File De Pește La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in ulei pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați dovlecelul, ciupercile, oregano și busuiocul. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă sosul de roșii și se pastă. Gatiti timp de 8-10 minute sau pana se incalzeste.
Așezați fileurile într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt; top cu amestec de legume.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Puteți încerca Venica & Venica Jesera Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Venica & Venica Jesera Pinot Grigio
Culoarea naturală de cupru extrasă cu macerare este semnătura acestui vin și bogăția sa, amintind de pere Williams, banane și flori de salcâm învelite într-un miros ușor de caise proaspete. Gust intrigant cu arome plăcute de sirop de pere și coji de gutui. Echilibru bun acid / alcool cu un finisaj Fructat lung. Împerecheați cu ouă și sparanghel, gnocchi cu dovleac și ricotta, risotto cu "sclopit" (ierburi sălbatice).