Fileuri de macrou glazurate cu arțar-soia cu Avocado

Fileuri de macrou glazurate cu arțar-soia cu Avocado
Fileurile de macrou glazurate cu soia de arțar cu Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 573 calorii, 44G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,82 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de file de macrou, sirop de arțar de gradul b, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fileuri De Somon Glazurate Cu Arțar, File De Somon Glazurat Cu Arțar, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți rapid oțet, sos de soia, Sherry și sirop de arțar într - o tigaie grea de 9 până la 10 inci, la foc moderat, până când se reduce la aproximativ 1/3 cană, 20 până la 25 de minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Sfert de avocado pe lungime, apoi groapă și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
2
Tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inch, apoi aruncați ușor împreună cu suc de lămâie, ulei, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți broilerul. Tapetați o tigaie mare (de 15 pe 10 inci) superficială cu folie. 3rezervați aproximativ o pătrime din glazură într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Aranjați fileurile, cu pielea în jos, în 1 strat în tava de copt. Puneți aproximativ o treime din glazura rămasă peste File, apoi întindeți-o cu spatele lingurii pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Prăjiți peștele la 5 până la 6 inci de căldură, fără a se întoarce, la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Scoateți tigaia din broiler și acoperiți cu un alt strat de glazură, apoi fierbeți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
5
Scoateți fileurile din broiler și aplicați un al treilea strat de glazură, apoi fierbeți încă 1 minut (pentru un total de 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Scoateți din broiler și, cu o lingură curată, aplicați glazură rezervată. (Glazura rezervată nu va fi atins peștele nefiert.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Împărțiți salata de avocado în 4 farfurii, apoi serviți pește alături de ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista