Fileuri De Limbă-De-Mare În Vin Alb
Fileurile de talpă în vin alb necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 1 și costă $24.7 pe portie. Acest fel principal are 1562 calorii, 130g de proteine, și 88G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de unt, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri de limbă-de-mare în vin alb, Fileuri de eglefin în vin alb, și File De Talpă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sareți fileurile și așezați-le într-un vas uns pentru cuptor.
Adăugați vinul, 3 linguri de unt și ciupercile tocate.Acoperiți și coaceți 20 de minute într-un cuptor de 350.Faceți sosul: topiți untul într-o tigaie cu sos, adăugați făina și amestecați.
Se toarnă sucurile din peștele copt în amestecul de unt/făină.Se amestecă și se fierbe câteva minute.
Se toarnă sosul peste pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.