Fileuri De Halibut Cu Sos Teriyaki

Fileuri De Halibut Cu Sos Teriyaki
Fileurile de Halibut cu sos Teriyaki sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de pesmet condimentat, praf de usturoi, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ File de burtă de Tofu și bangus (milkfish) cu sos teriyaki, File și obraji de Halibut prăjiți în tigaie, și Fileuri de Halibut la grătar cu roșii și mărar.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați pesmetul și halibutul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
HalibutHalibut
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pește; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul teriyaki în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista