Fileuri De Halibut Cu Sos Teriyaki
Fileurile de Halibut cu sos Teriyaki sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de pesmet condimentat, praf de usturoi, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ File de burtă de Tofu și bangus (milkfish) cu sos teriyaki, File și obraji de Halibut prăjiți în tigaie, și Fileuri de Halibut la grătar cu roșii și mărar.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Combinați pesmetul și halibutul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pește; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați amestecul teriyaki în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.