Fileuri De Eglefin În Vin Alb
Fileurile de eglefin în vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 942 calorii, 118g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $16.11 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă verde, file de eglefin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fileuri de eglefin în vin alb, Fileuri de limbă-de-mare în vin alb, și File De Eglefin Fript.
Instrucțiuni
Presărați fileurile cu sare și piper.Dragați fileurile ușor în făină.
Așezați fileurile într-un vas de copt uns de 13x9 inch.Punctați cu unt și presărați pătrunjel și ceapă verde.
Se toarnă vinul în jurul fileurilor din vasul de copt.
Coaceți într-un cuptor de 400 timp de 12-14 minute sau până când fulgii de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Eglefinul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.