Filete De Vită La Grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru colecția dvs., filetele de vită la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 302 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de soia, piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Filete De Vită Marinate, Filete De Vită Marinate, și Filete De Vită Marinate.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente.
Adăugați fripturile; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pana la 4 ore.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).