Filet în stil Bistro cu cartofi noi

Filet în stil Bistro cu cartofi noi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de rucola, mușchi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Coaste Scurte În Stil Bistro, Supă De Ceapă Franceză În Stil Bistro, și Sandwich Cu Friptură De Vită În Stil Bistro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și gătiți 15 minute până când cartofii pot fi străpunși cu o furculiță.
Scurgeți și răciți cartofii. Feliați cartofii în jumătate.
În timp ce cartofii gătesc, împărțiți friptura în 4 porții egale și condimentați cu linguriță de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi în tigaie și gătiți 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii citește cel puțin 14
Transferați fripturile pe o farfurie și păstrați-le la cald.
Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați 2 lingurițe de ulei și șalotă. Aranjați cartofii, tăiați părțile în jos, în tigaie și gătiți 5 minute sau până când cartofii încep să se rumenească.
Se condimentează cu restul de linguriță de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Transferați cartofii într-un castron și păstrați la cald.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați vin și răzuiți ușor tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate.
Așezați 1 cană de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți friptura și cartofii uniform între ele. Completați fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de sos.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc