Filet Umplut Cu Homar
Homar-umplute muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 909 calorii, 55g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Pentru $9.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână slănină, filet de vită, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită umplut cu homar, Risotto de homar cu filet de vită frecat cu ierburi, și Homar Umplut pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu pulpă galbenă, în special piersici, cu o notă de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, senzație de gură bună și un finisaj glorios.