Filet piperat cu mămăligă și sos Puttanesca

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați filetul piperat cu sos Polentan și Puttanesca. Această rețetă servește 6. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 543 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de apă, fripturi de vită, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită piperat cu sos de ciuperci, Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala, și Mamaliga Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de porumb și sarea într-o cratiță medie. Adăugați treptat apă, amestecând constant cu un bici. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți, 15 minute, amestecând frecvent.
Frecați fripturile cu usturoi; se presara cu piper.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați fripturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Serviți fiecare friptură peste 2/3 cană mămăligă; lingură 1/2 cană sos Puttanesca peste fiecare friptură.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.