Filet mignon picant cu ceapă dulce la grătar
Filet mignon picant cu ceapă dulce la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 123 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați vidalia, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Filet Picant Mignon, Filet Mignon La Grătar, și Folie de filet mignon feliată cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru. Gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Combinați pudra de usturoi și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic; se presară pe ambele părți ale cărnii de vită.
Adăugați carne de vită în tigaie. Grill 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de ceapă.