Filet Mignon cu miere-vinetă Dijon, brânză de capră cu ierburi Fine de lavandă și salată de unt

Nevoie de un curs principal fără gluten? Filet Mignon cu vinetă de miere-Dijon, brânză de capră cu ierburi Fine de lavandă și salată de unt ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 454 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de șampanie, filet mignon, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere Și Ierburi Marinate File Mignon, Filet Mignon brânză de capră și Pancetta, și File mignon la grătar cu unt de ierburi și toasturi din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți filetul din frigider cu 30 de minute înainte de grătar.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Pentru brânza de capră fină: amestecați brânza, pătrunjelul, arpagicul, tarhonul, lavanda și piperul negru într-un castron mic.
Bateți împreună mierea, oțetul, muștarul și sarea și piperul după gust într-un bol până când sunt combinate. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Ungeți filetul mignon cu uleiul de canola și presărați sare. Apăsați ardeiul pe întreaga suprafață.
Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și fierte până la o coacere medie-rară, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească pe o tăietură timp de 5 minute înainte de a tăia subțire
Umpleți frunzele de salată cu câteva felii subțiri de file, o mică bucată de brânză de capră și o picătură de vinetă.