Filet la grătar cu unt de Bearnaise

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul la grătar cu unt de Bearnaise. Această rețetă face 4 porții cu 351 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, amestec de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Muschi de vita maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B Arparnaise, Filet cu sos Bearnaise, și Friptură de flanc la grătar și sparanghel cu unt Bs9arnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură. Într-un castron mic, combinați toate ingredientele untului; se amestecă bine.
Se pune amestecul de unt pe foaie de folie de plastic; forma în jurnal. Înfășurați; refrigerați în timp ce pregătiți friptura.
Când sunteți gata de grătar,cu grijă grătar cu ulei. Frecați ambele părți ale fripturii cu ulei de măsline; se presară cu amestec de piper și sare.
Așezați friptura pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii-înalți. Gatiti 8-12 minute sau pana la coacerea dorita, rotind o data sau de doua ori.
Pentru a servi, tăiați friptura în bucăți de dimensiuni de servire. Completați fiecare porție cu unt de bearnaise.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.