Filet la grătar cu salată caldă de legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul la grătar cu salată caldă de legume. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, ceapă verde, usturoi îmbuteliat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc și salată de legume la grătar, Orez Brun Cald Și Salată De Legume La Grătar, și Filet de porc cu Salsa caldă de roșii la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Combinați 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, dovlecei și următoarele 5 ingrediente (dovlecei prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Așezați fripturile de filet pe grătar sau pe tigaia de broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați dovleceii și dovleceii galbeni pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Așezați roșiile și ceapa pe grătar sau pe tigaia broiler; gatiti 2 minute sau doar pana se inmoaie.
Tăiați gros legumele și puneți-le într-un castron.
Adăugați pesto; Se amestecă ușor.
Garnisiți cu oregano, dacă doriți.