Filet De Vită Învelit În Pancetta
Filetul de vită învelit în Pancetta este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $10.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 921 calorii, 47G de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Un amestec de pancetta, șalotă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Vită Învelit În Pancetta, Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută, și Filet De Porc Învelit În Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înmuiați porcini în apă clocotită timp de 20 de minute. Frecați porcini în lichidul de înmuiere pentru a îndepărta orice nisip; se usucă și se toacă grosier.
Transferați porcini într-un mini robot de bucătărie și piure.
Topiți untul într-o tigaie medie.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați scallions și gătiți până se înmoaie, 2 minute. Se amestecă piureul de porcini. Se condimentează cu sare și piper.
Condimentează friptura cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Prăjiți friptura la foc moderat până se rumenesc peste tot; lasa sa se raceasca.
Pe o suprafață de lucru, suprapuneți ușor 3 bucăți de hârtie de ceară de 16 inci. Aranjați pancetta pe hârtie în 4 rânduri suprapuse pentru a forma un dreptunghi de lungimea filetului.
Întindeți piureul de porcini peste pancetta. Așezați filetul pe marginea inferioară a pancettei. Folosind hârtia de ceară ca ghid, înfășurați bine friptura în pancetta. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Legați friptura cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Transferați pe o foaie de copt cu margini și periați cu restul de 1 1/2 linguri de ulei.
Prăjiți carnea de vită timp de 25 de minute sau până când pancetta este crocantă și un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 12
Se lasă să se odihnească 10 minute.
Tăiați șirurile și îndepărtați-le. Feliați gros friptura cu un cuțit zimțat și serviți.