Filet de vită prăjit la tigaie cu ghimbir-unt brun Shiitake
Pan friptură de vită prăjită cu ghimbir-unt brun Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1032 calorii, 42G de proteine, și 91g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 8.47 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână arpagic de usturoi, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bruschetta de muschi de vita cu unt brun, Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, și Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare până când fumați ușor. Condimentați filetele după gust cu sare și piper. Căutați până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați la cuptor și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 12 minute pentru mediu-rar. Când ați terminat, lăsați fripturile să se odihnească din tigaie timp de 5 minute.
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă ghimbirul și usturoiul și se gătește până devin translucide și aromate, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați ciupercile shiitake și gătiți 3 până la 4 minute, până se înmoaie.
Se toarnă sake și mirin și se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate. Topiți restul de 3/4 cană de unt, apoi reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când untul se rumeneste, 6 până la 8 minute. Odată rumenit, condimentați după gust cu sare și piper și amestecați arpagicul. Puneți sosul peste fripturi pentru a servi.