Filet de vită prăjit la tigaie cu ghimbir-unt brun Shiitake

Filet de vită prăjit la tigaie cu ghimbir-unt brun Shiitake
Pan friptură de vită prăjită cu ghimbir-unt brun Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1032 calorii, 42G de proteine, și 91g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 8.47 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână arpagic de usturoi, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bruschetta de muschi de vita cu unt brun, Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, și Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare până când fumați ușor. Condimentați filetele după gust cu sare și piper. Căutați până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați la cuptor și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 12 minute pentru mediu-rar. Când ați terminat, lăsați fripturile să se odihnească din tigaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă ghimbirul și usturoiul și se gătește până devin translucide și aromate, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați ciupercile shiitake și gătiți 3 până la 4 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
6
Se toarnă sake și mirin și se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate. Topiți restul de 3/4 cană de unt, apoi reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când untul se rumeneste, 6 până la 8 minute. Odată rumenit, condimentați după gust cu sare și piper și amestecați arpagicul. Puneți sosul peste fripturi pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista