Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi

Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi este un fără gluten felul principal. O porție conține 434 calorii, 50g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, oregano, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, Filet De Porc Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Într-un castron, amestecați piperul, sarea, zahărul brun, sosul de soia, oțetul și 1 linguriță de ulei de măsline. Frecați 2 lingurițe de pastă peste fiecare friptură. Înfășurați fripturile individual în plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Între timp, pe un pătrat dublu strat de folie de aluminiu, aruncați usturoiul cu ierburile; stropiți deasupra restul de 1 lingură de ulei. Îndoiți folia pentru a închide usturoiul și transferați-o pe o foaie de copt. Prăjiți 45 de minute, până când usturoiul este foarte moale.
Când usturoiul este rece, strângeți cuișoarele din piele într-un castron; adăugați ierburile. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul cu ierburile și untul. Puneți untul de usturoi pe o foaie de folie de plastic, rotiți-l într-un buștean și dați-l la frigider până când este ferm, 30 de minute.
Construiți un foc foarte fierbinte pe o parte a unui grătar cu cărbune sau aprindeți un grătar cu gaz. Desfaceți fiecare friptură și grătiți la foc mare timp de aproximativ 7 minute, rotind o dată, pentru carne rară. Pentru mediu-rar, transferați fripturile pe partea rece a grătarului, închideți capacul și gătiți timp de 4 minute mai mult, întorcându-le o dată la jumătate. Topiți fripturile cu untul de usturoi și lăsați să stea 5 minute, apoi serviți.