Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi

Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi
Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi este un fără gluten felul principal. O porție conține 434 calorii, 50g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, oregano, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, Filet De Porc Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron, amestecați piperul, sarea, zahărul brun, sosul de soia, oțetul și 1 linguriță de ulei de măsline. Frecați 2 lingurițe de pastă peste fiecare friptură. Înfășurați fripturile individual în plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, pe un pătrat dublu strat de folie de aluminiu, aruncați usturoiul cu ierburile; stropiți deasupra restul de 1 lingură de ulei. Îndoiți folia pentru a închide usturoiul și transferați-o pe o foaie de copt. Prăjiți 45 de minute, până când usturoiul este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Când usturoiul este rece, strângeți cuișoarele din piele într-un castron; adăugați ierburile. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul cu ierburile și untul. Puneți untul de usturoi pe o foaie de folie de plastic, rotiți-l într-un buștean și dați-l la frigider până când este ferm, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Construiți un foc foarte fierbinte pe o parte a unui grătar cu cărbune sau aprindeți un grătar cu gaz. Desfaceți fiecare friptură și grătiți la foc mare timp de aproximativ 7 minute, rotind o dată, pentru carne rară. Pentru mediu-rar, transferați fripturile pe partea rece a grătarului, închideți capacul și gătiți timp de 4 minute mai mult, întorcându-le o dată la jumătate. Topiți fripturile cu untul de usturoi și lăsați să stea 5 minute, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista