Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și ragut de ciuperci

Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și ragut de ciuperci
Carnea de vită marinată cu ceapă caramelizată și Ragout de ciuperci este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 368 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, miere, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mușchi de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci, Muschiulet de vita prajit lent cu dublu-ciuperci Rago XVT, și Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și tocană de măsline.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de vită în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați filetul pe un platou; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
9
Pentru a pregăti ragout, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 15 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
12
Adăugați ciuperci, 1 lingură sos de soia și cimbru; sot 8 minute. Se amestecă Madeira; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
MadeiraMadeira
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
13
Adăugați bulion; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
14
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de oțet, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista