Filet de vită la grătar cu Char cu Chimichurri cu trei plante

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită la grătar cu Chimichurri cu trei plante. Această rețetă servește 10. O porție conține 633 calorii, 30g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, mentă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Char-ochi de coastă la grătar cu șalotă prăjită și unt de ierburi, Filet De Vită Argentinian Cu Scândură De Stejar Cu Sos Chimichurri, și Filet de vită argentinian cu scândură de stejar cu sos Chimichurri.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Combinați primele 8 ingrediente în blender; amestecați până aproape neted.
Adăugați 1/4 de pătrunjel, 1/4 de coriandru și 1/4 de mentă; se amestecă până se încorporează.
Adăugați ierburile rămase în încă 3 adaosuri, purificând până aproape neted după fiecare adăugare.
Faceți înainte: se poate face cu 3 ore înainte. Acoperi; rece.
Lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei 1 oră.
Pregătiți grătarul (căldură mare). Se usucă carnea de vită cu prosoape de hârtie; periați cu ulei.
Se presara peste tot cu freca condiment, folosind toate amestec (acoperire va fi gros).
Așezați carnea de vită pe grătar; căutați 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-mare. Grătar descoperit până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 54° pentru carnea de vită medie-rară, mutând carnea de vită în partea mai rece a grătarului, după cum este necesar, pentru a preveni arderea și întoarcerea ocazională, aproximativ 40 de minute.
Se transferă în platou; acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați subțire carnea de vită în cruce.
Se servește cu sos chimichurri.
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.