Filet de vită la grătar cu Char cu Chimichurri cu trei plante

Filet de vită la grătar cu Char cu Chimichurri cu trei plante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită la grătar cu Chimichurri cu trei plante. Această rețetă servește 10. O porție conține 633 calorii, 30g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, mentă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Char-ochi de coastă la grătar cu șalotă prăjită și unt de ierburi, Filet De Vită Argentinian Cu Scândură De Stejar Cu Sos Chimichurri, și Filet de vită argentinian cu scândură de stejar cu sos Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
1
Combinați primele 8 ingrediente în blender; amestecați până aproape neted.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 1/4 de pătrunjel, 1/4 de coriandru și 1/4 de mentă; se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
3
Adăugați ierburile rămase în încă 3 adaosuri, purificând până aproape neted după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
4
Faceți înainte: se poate face cu 3 ore înainte. Acoperi; rece.
1
Lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Pregătiți grătarul (căldură mare). Se usucă carnea de vită cu prosoape de hârtie; periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se presara peste tot cu freca condiment, folosind toate amestec (acoperire va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați carnea de vită pe grătar; căutați 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-mare. Grătar descoperit până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 54° pentru carnea de vită medie-rară, mutând carnea de vită în partea mai rece a grătarului, după cum este necesar, pentru a preveni arderea și întoarcerea ocazională, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se transferă în platou; acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați subțire carnea de vită în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se servește cu sos chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
7
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Revista