Filet de vită glazurat cu cartofi noi cu ierburi
Filet de vită glazurat cu cartofi noi cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 292 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Vită Cu Ierburi, Fripturi De Vită Cu Carne De Vită, și Filet de vită cu ierburi cu Jus cu două cepe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial, amestecați sosul de friptură și zahărul brun; rezervați 2 linguri de sos.
Adăugați carne de vită în sosul rămas (aproximativ 1/4 cană); întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați, întorcând carnea de vită de 2 sau 3 ori, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
În caserola cu microunde de 2 litri, puneți cartofii și apa; acoperi. Cuptor cu microunde la maxim 3 până la 5 minute sau până când cartofii sunt doar fragezi.
Așezați cartofii pe o foaie de folie rezistentă. Pulverizați cartofii cu spray de gătit; se presară rozmarin, cimbru și boia. Înfășurați bine în folie.
Când grătarul este încălzit, puneți carnea de vită și pachetul de cartofi pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 7 minute. Întoarceți carnea de vită și cartofii; periați sosul rezervat peste carnea de vită. Acoperiți și grătiți cu aproximativ 6 până la 8 minute mai mult pentru o coacere medie a cărnii de vită; se ia de pe foc.
Presărați sare și piper peste cartofi.