Filetul de vită de inspirație japoneză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 676 calorii, 36g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $9.21 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, ienibahar măcinat, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Vită Și Tăiței De Inspirație Japoneză, Friptură De Oală De Inspirație Japoneză, și Coaste scurte de vită de inspirație marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale filetelor și puneți-l într-o pungă de plastic mare, resigilabilă. Într-un castron mediu, amestecați împreună sosul de soia, oțetul de vin de orez, uleiul de susan, ienibaharul, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă marinada în pungă și se agită ușor pentru a se asigura că acoperă carnea. Puneți la frigider filetele timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scoateți filetele din punga de plastic și rezervați marinada. Folosiți un prosop de hârtie pentru a usca carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți filetele pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați fileurile pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când ating o temperatură internă de 140 de grade F (60 de grade C) pentru mediu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline rămas. Se amestecă varza, ciupercile, castraveții, mugurii de fasole, mazărea de zăpadă și ceapa verde până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă spanacul, pătrunjelul și marinada rezervată; gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Ghimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De Marar
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fripturi De Carne Din New York
Inele De Ardei Roșu Dulce
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru a servi, împărțiți legumele între patru farfurii; tăiați fileurile în felii groase și așezați deasupra legumelor.