Filet de vită cu sos Marsala-ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu sos Marsala-ciuperci. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $6.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, fripturi de vită, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala, Fripturi De Muschi Cu Ciuperci, Sos Marsala, și Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci; feliați ciupercile.
Presărați fripturi cu piper și sare; se acoperă cu spray de gătit.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați fripturi; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați fripturile pe un platou; păstrați cald.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu până când este fierbinte; se adaugă șalotă și se fierbe 1 minut.
Adăugați ciuperci feliate; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați vin; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți 2 minute.
Adăugați bulion și muștar Dijon; se fierbe 5 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Adăugați unt; se amestecă până se topește untul. Puneți sosul peste fripturi.