Filet de vită cu sos de Port

Filet de vită cu sos de Port
Filet de vită cu sos de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 416 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,79 USD pe porție. Un amestec de carne de vită, filet de vită, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de Port, Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port, și Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați carnea de vită și bulionul într-un cuptor olandez de 6 litri, asigurându-vă că carnea de vită este complet acoperită de stoc și acoperiți cu folie, lăsând o mică deschidere pentru a scăpa aburul. Introduceți o mică gaură în folie și introduceți un termometru citit instantaneu în carne. Gatiti la foc mic pana cand carnea de vita ajunge la 125 de grade F, 55 pana la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Într-o cratiță medie, aduceți portul la fierbere și apoi reduceți până la aproximativ 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Pentru a servi, feliați carnea de vită, acoperiți cu sos și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Ceea ce face ca această rețetă să cânte cu adevărat: deoarece carnea de vită este adusă la temperatură atât de încet, este foarte fragedă. Ar fi un sandviș cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista