Filet De Vită Cu Crustă De Hrean-Muștar

Filet De Vită Cu Crustă De Hrean-Muștar
Filet de vită cu crustă de hrean-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 337 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați hrean, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean, Hrean și mușchi de vită cu crustă de muștar, și Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați filet cu piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne de vită și gătiți 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Combinați muștarul și hreanul; se întinde pe carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Combinați pesmetul și restul de 5 ingrediente; bateți pe carne de vită, apăsând ferm. Înveliți carnea de vită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în centrul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Coaceți la 400 timp de 35 până la 40 de minute sau până când temperatura înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați carnea de vită pe un platou; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista