Filet De Vită Cu Crustă De Hrean-Muștar
Filet de vită cu crustă de hrean-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 337 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați hrean, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean, Hrean și mușchi de vită cu crustă de muștar, și Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați filet cu piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne de vită și gătiți 10 minute sau până se rumenesc.
Combinați muștarul și hreanul; se întinde pe carne de vită.
Combinați pesmetul și restul de 5 ingrediente; bateți pe carne de vită, apăsând ferm. Înveliți carnea de vită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în centrul cărnii de vită.
Coaceți la 400 timp de 35 până la 40 de minute sau până când temperatura înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Așezați carnea de vită pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.