Filet de vită cu chutney de pere-afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu Chutney de pere-afine. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma condimentul de plăcintă cu dovleac, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu chutney de afine-pere, Filet de porc cu țepi cu chutney însorit de pere, și Chutney de pere și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul si vinul in tigaie aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda, dar nu se rumeneste.
Se amestecă pere, afine, zahăr brun și condimente de plăcintă cu dovleac; reduceți căldura. Simmer descoperit aproximativ 10 minute, amestecând frecvent, până când cranberries izbucni.
Așezați chutney într-un castron mic; pune deoparte.
În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu aproximativ 8 minute pentru o coacere medie, întorcând o dată.