Filet De Vită Argentinian Cu Scândură De Stejar Cu Sos Chimichurri

Rețeta filet de vită argentinian cu scândură de stejar cu sos Chimichurri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 201 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulion de vită, frunze de mentă, oțet de vin sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Filet de vită argentinian cu scândură de stejar cu sos Chimichurri, Friptură argentiniană cu sos de pătrunjel: Carne y Chimichurri, și Filet De Vită Sous Vide Cu Sos De Rucola Chimichurri pentru rețete similare.