Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port

Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port
Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalotă-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, bulion de vită mai puțin de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă, Fripturi de filet de vită cu reducere de Port și brânză albastră, și Frigarui de muschi de vita cu afine Port piper Relish & Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti carnea de vită, presărați carnea de vită uniform cu 1 linguriță de sare și boabe de piper, apăsând ferm pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Așezați carnea de vită într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți la 450 timp de 33 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
6
Pentru a pregăti reducerea, combinați portul și următoarele 5 ingrediente (prin cimbru) într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/4 cani (aproximativ 15 minute). Se strecoară amestecul de port printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
CimbruCimbru
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
7
Combinați făina și 3 linguri de apă. Întoarceți amestecul de port în tigaie; adăugați amestecul de făină în tigaie, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc; se amestecă untul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista