Filet De Porc Învelit Cu Slănină

Filet De Porc Învelit Cu Slănină
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filetul de porc învelit cu slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, filet de porc, condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Porc Învelit Cu Slănină, Filet De Porc Învelit Cu Slănină, și Filet De Porc Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea argintie din filetul de porc, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Presărați condimente peste carne de porc. Înfășurați carnea de porc cu felii de slănină și fixați-o cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CondimenteCondimente
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
4
Așezați carnea de porc pe o grătar ușor unsă într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe. Se fierbe 5 inci de la căldură 3 până la 5 minute sau până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; acoperiți carnea de porc cu folie și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit condimente McCormick Grill Mates Montreal Steak.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Montreal Steak CondimenteMontreal Steak Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodega DiamAndes Uco Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista