Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 8 și costă 4,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ciuperci shiitake, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci, Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, și Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți apă și ciuperci porcini la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 20-30 de minute sau până când ciupercile se înmoaie. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați ciupercile; se toacă fin și se lasă deoparte. Se strecoară lichidul de înmuiere printr-o strecurătoare cu plasă fină, rezervând 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Îndepărtați cu o lingură pliată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Îndepărtați picăturile, rezervând 2 linguri.
6
Sotează 4 căni de ciuperci shiitake în picături rezervate până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
7
Adăugați rozmarin, salvie, ciuperci porcini și 1/3 cană lichid de înmuiere a ciupercilor; gătiți 2 minute mai mult, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc; amestecați firimiturile de pâine, 2 linguri de pătrunjel și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Faceți o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți astfel încât carnea să fie plată. Acoperiți cu folie de plastic; aplatizați la 1/4-in. la 1/2-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Lingura jumătate din umplutura în jos centrul de fiecare muschiulet. Închideți fripturile; legați de mai multe ori cu șnur de bucătărie și fixați capetele cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Gumă De Mestecat Mentă
12
Presărați fiecare friptură cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Așezați filetele pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
14
Se coace, neacoperit, 35-45 minute sau până când un termometru introdus în carne de porc citește 160 int.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
15
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
16
Între timp, într-o cratiță mică, sotează ciupercile shiitake rămase în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Se presară cu făină; se amestecă până se amestecă. Adăugați treptat bulion și restul de 1/3 cană lichid de înmuiere a ciupercilor. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul rămas, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
18
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin corpolent cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon