Filet De Porc Umplut

Filet De Porc Umplut
Filetul de porc umplut este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 5 porții. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de șalotă, praf de usturoi, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Filet De Porc Umplut, Filet De Porc Umplut, și 2-pentru-1 muschiulet de porc umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile, șalotul, cimbru, praf de usturoi, salvie, piper negru și sare în uleiul încins până când lichidul s-a evaporat și ciupercile și șalotele se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați pătrunjel; gatiti si amestecati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4
Se amestecă spanacul; gătiți și amestecați până când spanacul este ofilit, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Scoateți din căldură.
6
Așezați filetul de porc pe o suprafață de lucru; așezați prosciutto deasupra filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
ProsciuttoProsciutto
7
Răspândiți amestecul de ciuperci-spanac peste prosciutto, lăsând marginea de 1/2 inch pe toate părțile. Rotiți strâns filetul în jurul umpluturii și legați-l împreună cu șirul de bucătărie pentru a rămâne închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; așezați filetul rulat în uleiul încins. Căutați până când toate părțile sunt maro auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați filetul ars într-o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 25 până la 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (71 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista