Filet De Porc Umplut
Filetul de porc umplut este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 5 porții. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de șalotă, praf de usturoi, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Filet De Porc Umplut, Filet De Porc Umplut, și 2-pentru-1 muschiulet de porc umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile, șalotul, cimbru, praf de usturoi, salvie, piper negru și sare în uleiul încins până când lichidul s-a evaporat și ciupercile și șalotele se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Adăugați pătrunjel; gatiti si amestecati timp de 1 minut.
Se amestecă spanacul; gătiți și amestecați până când spanacul este ofilit, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul.
Așezați filetul de porc pe o suprafață de lucru; așezați prosciutto deasupra filetului.
Răspândiți amestecul de ciuperci-spanac peste prosciutto, lăsând marginea de 1/2 inch pe toate părțile. Rotiți strâns filetul în jurul umpluturii și legați-l împreună cu șirul de bucătărie pentru a rămâne închis.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; așezați filetul rulat în uleiul încins. Căutați până când toate părțile sunt maro auriu, aproximativ 10 minute.
Transferați filetul ars într-o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 25 până la 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (71 de grade C).
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.