Filet de porc prăjit la tigaie cu Spaetzle de muștar și salsa de Cilantro de mere

Pan prăjită muschiulet de porc cu muștar Spaetzle și mere Cilantro Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1229 calorii, 135g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.13 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, cilantro, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mușchi De Porc Glazurat Cu Muștar De Mere, Muștar de porc cu Spaetzle, și Muschiulet de porc la gratar cu mustar, rozmarin si marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, muștarul, muștarul uscat, parmezanul și sarea. Apoi adăugați ouă și lapte și amestecați împreună folosind o lingură de metal sau lemn. Consistența ar trebui să fie un aluat gros, puțin mai gros decât aluatul de clătite. Când apa ajunge la fierbere, puneți o strecurătoare peste oală și turnați în aluat. Folosind o spatulă de cauciuc, forțați bătătorul prin găurile strecurătorului, astfel încât să cadă în picături mici în apă. Gatiti doar un minut. Când spaetzle plutesc la suprafață, sunt gătite. Se strecoară și se clătește imediat cu apă rece pentru a se răci și a opri procesul de gătit.
Așezați spaetzle-ul pe o foaie de prăjituri pentru a se usca puțin.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Adăugați ulei de canola și când începe să fumeze adăugați carnea de porc. Condimentează liber carnea de porc cu sare și piper, după gust. Căutați carnea de porc pe toate părțile pentru a obține o culoare maro profundă pe toată carnea de porc.
Transferați tigaia în cuptor pentru a termina gătitul. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în mijlocul cărnii de porc înregistrează 138 de grade F, aproximativ 10 până la 15 minute pentru puț mediu.
Scoateți carnea de porc din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Salsa: în timp ce carnea de porc se gătește, faceți salsa. Într-un castron mare, adăugați merele, oțetul și sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi și pentru a le împiedica să se rumenească.
Adăugați jalapeno, ulei, condimente și sare și amestecați bine. Se amestecă cilantro, se acoperă și se dă la frigider. Se va menține până la 1 zi.
Într-o tigaie mare se încălzește 3 linguri de ulei de măsline la foc mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați spaetzle și rotiți focul la mediu-înalt.
Lăsați spaetzle să stea un minut pentru a se rumeni, apoi amestecați și rumeniți încă un minut. Căutați bucăți frumoase de paste crocante, maro auriu. (Nu ar trebui să rămână dacă le-ai făcut bine. Dacă se lipesc, înseamnă că aluatul a fost prea slăbit de la început. Dacă aluatul a fost prea slăbit, adăugați puțin mai multă făină data viitoare.)
Cu o lingură pliată, scoateți spaetzle-ul din ulei și pe un platou. Se acoperă cu felii de coapse de porc și o porție generoasă de salsa chiar deasupra.