Filet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Glazură De Usturoi Cu Zahăr Brun

Filet de porc prăjit la cuptor cu glazură de usturoi cu zahăr brun este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 685 calorii, 94G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Food.com are 76 de fani. Dacă aveți la îndemână sos tabasco, usturoi fin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Filet De Porc Prăjit Cu Zahăr Brun, Hrănirea prietenilor: filet de porc Teriyaki prăjit la cuptor cu glazură de arțar-ghimbir, și Cotlet De Porc La Cuptor Cu Usturoi Cu Zahăr Brun.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)]()
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.