Filet de porc prăjit cu rozmarin și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rozmarin și Filet de porc prăjit cu usturoi. O porție conține 202 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc prăjit cu usturoi-rozmarin, Filet De Porc Cu Rozmarin De Usturoi, și Filet De Porc La Grătar Cu Usturoi De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați filetul de porc în jumătate transversal.
Se amestecă usturoiul, rozmarinul, chimenul, sarea și piperul și se freacă amestecul peste tot carnea de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați carne de porc și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, până când exteriorul este complet ars, aproximativ 3 minute în total.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când ați terminat așa cum doriți, aproximativ 10 minute pentru mediu (150 pe un termometru citit instant).
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.