Filet de porc prăjit cu Pilaf de caise-orz

Filet de porc prăjit cu Pilaf de caise-orz
Filetul de porc prăjit cu Pilaf de caise-orz este un fără lactate felul principal. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 711 calorii, 42G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de porc, apă, orz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pilaf de orz cu ardei prăjiți și mazăre de zăpadă, Filet De Porc Cu Pilaf De Quinoa Cu Bijuterii, și Cotlet de porc glazurat cu caise cu orez brun-pilaf pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați carnea de porc cu ulei de măsline, sare și piper după gust; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Combinați gemul și sosul de soia într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la căldură la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați nuci pecan și gătiți, aruncând frecvent, 3 până la 5 minute până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Transferați pecanii pe o farfurie; rece. Tăiați grosolan pecanele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
7
Întoarceți tigaia la căldură și adăugați carne de porc. Gatiti 5 minute, rotind fiecare minut sau 2 pentru a se rumeni uniform pe toate partile. În tigaie, adăugați amestec de gem, țelină, morcov și ceapă; se amestecă până se topește gemul și legumele și carnea de porc sunt acoperite uniform cu sos. Se amestecă 3/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SosSos
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 375 de grade timp de 18 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți tigaia din cuptor; transferați carnea de porc în farfurie. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
În timp ce carnea de porc se coace, amestecați orzul, caisele și nucile pecan în amestec de legume (amintiți-vă că mânerul tigaiei va fi foarte fierbinte!). Se amestecă pătrunjelul. Tăiați cu grijă carnea de porc în 12 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CaiseCaise
PătrunjelPătrunjel
OrzOrz
Nuci PecanNuci Pecan
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se servește deasupra pilafului de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista