Filet de porc prăjit cu fenicul cu ceapă dulce

Filet de porc prăjit cu fenicul cu ceapă dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc prăjit cu fenicul cu ceapă dulce. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $4.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 609 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet De Porc Prăjit Cu Fenicul Și Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați raftul în poziția de mijloc și așezați un vas de copt gol de 13 x 9 inci în mijloc. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, aruncați fenicul, ceapa, 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust. Când cuptorul este fierbinte, scoateți vasul de copt, adăugați legumele și reveniți la cuptor. Prăjiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline peste carne de porc și condimentați cu sare și piper. Frecați semințele de fenicul și frunzele de cimbru pe exterior. Când legumele sunt gata, scoateți vasul de copt din cuptor și împingeți legumele pe părțile laterale ale vasului cu o spatulă sau o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați carnea de porc în centru și reveniți la cuptor. Prăjiți până când cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În timp ce carnea de porc se odihnește, amestecați împreună restul de 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de oțet balsamic. Feliați carnea de porc în rondele groase și farfuriați împreună cu feniculul prăjit și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Stropiți uleiul de măsline și oțetul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Menage A Trois Malbec
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate73
Revista