Filet de porc prăjit cu fenicul cu ceapă dulce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc prăjit cu fenicul cu ceapă dulce. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $4.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 609 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet De Porc Prăjit Cu Fenicul Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul în poziția de mijloc și așezați un vas de copt gol de 13 x 9 inci în mijloc. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Într-un castron mare, aruncați fenicul, ceapa, 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust. Când cuptorul este fierbinte, scoateți vasul de copt, adăugați legumele și reveniți la cuptor. Prăjiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Între timp, stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline peste carne de porc și condimentați cu sare și piper. Frecați semințele de fenicul și frunzele de cimbru pe exterior. Când legumele sunt gata, scoateți vasul de copt din cuptor și împingeți legumele pe părțile laterale ale vasului cu o spatulă sau o lingură de lemn.
Așezați carnea de porc în centru și reveniți la cuptor. Prăjiți până când cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
În timp ce carnea de porc se odihnește, amestecați împreună restul de 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de oțet balsamic. Feliați carnea de porc în rondele groase și farfuriați împreună cu feniculul prăjit și ceapa.
Stropiți uleiul de măsline și oțetul deasupra.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.