Filet de porc marinat cu ierburi

Filet de porc marinat cu ierburi
Filetul de porc marinat cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 201 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână filet de porc, rozmarin, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Marinat Cu Lapte Și Ierburi, Kebaburi Proaspete De Miel Marinat Cu Ierburi, și Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista