Filet de porc marinat cu ghimbir

Filet de porc marinat cu ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc marinat cu ghimbir. O porție conține 1762 calorii, 159g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir, Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir, și Filet de porc marinat la grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 2/3 cană de bulion, sos de soia, zahăr brun, ketchup, ghimbir, usturoi și oțet și turnați într-o pungă mare de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați filet și sigilați punga, apoi marinați, răciți, întorcând punga ocazional, 2 ore.
3
Aduceți filetul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
4
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se usucă filetul și se rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 68°, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
În timp ce carnea se prăjește, se toarnă marinada printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 10 până la 15 minute. Se amestecă bulionul de ceașcă rămas și se aduce sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Serviți felii de filet cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Nota bucătarilor: carnea de porc se păstrează, înfășurată strâns în folie și răcită, 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții1
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista