Filet de porc marinat cu ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc marinat cu ghimbir. O porție conține 1762 calorii, 159g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir, Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir, și Filet de porc marinat la grătar.
Instrucțiuni
Bateți împreună 2/3 cană de bulion, sos de soia, zahăr brun, ketchup, ghimbir, usturoi și oțet și turnați într-o pungă mare de plastic sigilabilă.
Adăugați filet și sigilați punga, apoi marinați, răciți, întorcând punga ocazional, 2 ore.
Aduceți filetul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Se usucă filetul și se rezervă marinada.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 3 minute în total.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 68°, 12 până la 15 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
În timp ce carnea se prăjește, se toarnă marinada printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 10 până la 15 minute. Se amestecă bulionul de ceașcă rămas și se aduce sosul la foc mic.
Serviți felii de filet cu sos.
Nota bucătarilor: carnea de porc se păstrează, înfășurată strâns în folie și răcită, 3 zile.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Alta Vista Clasic Malbec]()
Alta Vista Clasic Malbec
Malbec clasic Alta Vista prezintă adevăratul caracter al soiului său de struguri. Proaspăt și intens, aromele și aromele acestui vin oferă o introducere excelentă în caracteristicile proaspete, de fructe și calitatea generală a vinurilor din Argentina. O parte din vin este maturat în stejar American timp de 6 luni, înainte de încă 3 luni în sticlă.Prezintă arome intense de prune, cireșe negre și condimente exotice, cu note de cafea și vanilie din butoaiele de stejar. Aromele de pe gust sunt proaspete, cu structură bună și taninuri moi, iar finisajul este plin și concentrat, cu note de condimente.Acest vin este destul de accesibil, distractiv și ușor de băut, perfect pentru consumul zilnic și pentru mâncare relaxată, casual, cum ar fi sandvișuri Panini, pizza și empanade de vită sau porc.