Filet de porc marinat cu ghimbir

Filet de porc marinat cu ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc marinat cu ghimbir. O porție conține 1762 calorii, 159g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir, Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir, și Filet de porc marinat la grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 2/3 cană de bulion, sos de soia, zahăr brun, ketchup, ghimbir, usturoi și oțet și turnați într-o pungă mare de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați filet și sigilați punga, apoi marinați, răciți, întorcând punga ocazional, 2 ore.
3
Aduceți filetul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
4
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se usucă filetul și se rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 68°, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
În timp ce carnea se prăjește, se toarnă marinada printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 10 până la 15 minute. Se amestecă bulionul de ceașcă rămas și se aduce sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Serviți felii de filet cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Nota bucătarilor: carnea de porc se păstrează, înfășurată strâns în folie și răcită, 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții1
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista