Filet De Porc La Grătar În Stil Thailandez

Filet De Porc La Grătar În Stil Thailandez
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc la grătar în stil thailandez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, răspândirea untului, filete de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până răspândirea unt de soia ai putea urma acest curs principal cu Scones Scăzut De Grăsime Întregi De Grâu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Muschiulet De Porc La Gratar-Memphis Style, Muschiulet de porc la gratar cu Memphis stil freca, și Gât De Porc La Grătar În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul granulat, oțetul, sucul de lămâie, sosul de pește, usturoiul și fulgii de ardei roșu împreună într-un bol; pus deoparte pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Combinați într-un castron topitura, sosul de pește, sosul de soia, zahărul brun, usturoiul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați marinada și carnea de porc într-o pungă mare cu fermoar. Sigilați bine punga, aruncați pentru a acoperi carnea de porc și lăsați carnea de porc să se marineze la frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Țeseți 2 bucăți de carne de porc pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Pentru un grătar de cărbune: deschideți complet orificiile de aerisire ale grătarului inferior. Aprindeți un demaror mare de coș umplut cu brichete de cărbune (100 Brichete; 6 litri). Când cărbunii sunt fierbinți, turnați-i într-un strat uniform peste grătar. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți și încălziți grătarul până la cald, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Pentru un grătar pe gaz: întoarceți toate arzătoarele la înălțime, acoperiți și încălziți grătarul până la cald, aproximativ 15 minute. (Reglați arzătoarele după cum este necesar pentru a menține un foc fierbinte.)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Curățați și ungeți grătarul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Așezați frigarui pe grătar și gătiți până când carnea este gătită și ușor carbonizată în jurul marginilor, 7 până la 10 minute, răsturnând frigaruile la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați frigarui într-un platou și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Scoateți carnea din frigarui, presărați frunzele de coriandru deasupra și serviți, trecând sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista