Filet de porc la grătar cu sos de salvie de mere

Filet de porc la grătar cu sos de salvie de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Filet dublu de porc prăjit cu sos proaspăt de salvie și tigaie cu mere, Rozmarin-salvie și usturoi filet de porc cu sos de afine sălbatice, și Carne de porc la grătar cu măr și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Bateți împreună 1/2 cană de cidru, oțetul, uleiul, șalota, sarea și 1 lingură. sage într-un castron mare.
Adăugați bucăți de porc în castron și puneți-le deoparte.
Când grătarul este fierbinte, îndepărtați carnea de porc, rezervând marinada și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când un termometru citit instant introdus în centrul cărnii citește 150, aproximativ 20 de minute în total.
Transferați pe o tăietură și cort cu folie pentru a vă odihni.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți marinada și restul de 1/2 cană de cidru la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, 6 până la 7 minute. În ultimul moment, amestecați untul.
Tăiați carnea de porc în 1/4-in. felii, se stropesc porții cu sos și se presară cu salvie rămasă.