Filet de porc la grătar cu sos de muștar-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de dovlecei, mărar, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Filet de porc la grătar cu sos de muștar-mărar, Cina în seara asta: filet de porc la grătar cu sos de mărar de muștar și dovlecel Murat rapid, și Filet De Porc La Grătar Cu Caise-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oțetul, 2 linguri de mărar, 2 lingurițe de sare și 2 linguri de apă într-un castron mediu până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Apă
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Se lasa la marinat 10 minute, aruncand des.
4
Scurgeți dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Între timp, bateți 1/2 cană mărar tocat, muștar dijon, miere și 1/2 cană apă într-un castron mediu. Condimentează sosul de muștar-mărar cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar Dijon
Muștar
Miere
Sos
Apă
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
7
Presărați carnea de porc cu sare și piper; se întinde cu 2 linguri sos de muștar-mărar. Grill până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 145 F, de cotitură de multe ori, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Sos
Mărar
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
8
Se transferă în platou; se lasă să se odihnească 10 minute.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.